Nikoi online vijvercentrum

verified_user
3585 likes
31 favorites
Druivenstraat 75
4816 KB Breda, België
Request for information

Similar companies to Nikoi online vijvercentrum

Nikoi online vijvercentrum Breda
Druivenstraat 75, Breda
Wie zijn wij eigenlijk en wat kunnen wij voor u betekenen? Sinds 2007 zijn wij…

Nikoi online vijvercentrum Company Bio

General information

Wie zijn wij eigenlijk en wat kunnen wij voor u betekenen?

Sinds 2007 zijn wij na ruim 20 jaar ervaring gestart met de Online verkopen van vijverproducten en aanverwante artikelen en met groot succes! Dit is iets waar wij enorm trots op zijn en zullen blijven. Maar alleen door een goede service, een snelle levering en scherpe prijzen kunnen wij dit succes behouden. Zowel in binnen als buitenland. Wij proberen het voor u natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk te maken.Zo versturen wij alle bestellingen binnen Nederland en België vanaf 50 euro of meer GRATIS!

Met een ervaring vanaf begin jaren 90 kunnen wij u een zeer professioneel advies geven. Vragen kunnen altijd vrijblijvend gesteld worden, het kost u alleen een telefoongesprek of u stuurt ons een mail. Wij zullen de e-mail dagelijks behandelen en u krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Heeft u binnen 24 uur geen reactie van ons bel dan gerust want wellicht is uw mail geblokkeerd door een spamfilter of om een andere reden niet aangekomen.

Graag willen wij dat onze klanten altijd tevreden zijn en streven er continu naar om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Mocht u suggesties hebben, dan kunt u deze altijd aan ons kenbaar maken.

In de loop der jaren hebben wij duizenden klanten voorzien van hun bestelling. Om de tevredenheid van de klanten te bekijken hebben wij zelf geen gedeelte op de site waar de recensies bewerkt kunnen worden.

Snelle leveringen:
Daar wij een zeer grote voorraad hebben kunnen wij de bestelde producten altijd zeer snel leveren. Het kan voorkomen dat u op donderdagmiddag om 14.30 uur besteld en dat de bestelde producten op vrijdagochtend al afgeleverd worden. Wij werken samen met DPD (transportdienst) die uw bestelling zeer snel kan leveren door het grote netwerk wat ze hebben. Zo worden ook alle leveringen na vertrek 99 van de 100 keer binnen 24 uur geleverd in Nederland en België ondanks de leverplicht van 48 uur! Nu roepen wij niet dat wij uw bestelling altijd binnen 24 uur in huis hebben omdat de gemiddelde looptijd over de laatste jaren 72 tot 96 uur is. Ook kan het voorkomen dat er iets niet op voorraad is, dat moet dan besteld worden bij een toeleverancier of fabrikant. Ook deze kunnen zeer snel leveren, hierdoor zullen wij de looptijd altijd kort houden.

Scherpe prijzen:
Doordat wij groot inkopen kunnen wij de prijzen aantrekkelijk maken EN houden en dat zonder bijkomende kosten! Alle prijzen die op de website vermeld staan zijn incl. BTW en zoals eerder vermeld versturen wij het GRATIS als u bestelling hoger is dan 50 euro.
Kijk ook met enige regelmaat naar de aanbiedingen op de site of speciale aktieweken!

Service met een grote S:
Wij bieden niet alleen een goede service tijdens de aankoop maar ook na aankoop heeft u nog recht op onze unieke service. Als er een probleem is met een product wat u heeft aangekocht zoeken wij samen met u altijd naar de beste oplossing. Heeft u na aankoop vragen over het product met bijvoorbeeld het gebruik ervan, schroom niet en stel ons de vraag ook dan zullen wij snel reageren op uw e-mail. Veel klanten zijn u voorgegaan

Ervaar het zelf.

Druivenstraat 75 Breda

Opening hours
maandag:
00:00 - 23:59
dinsdag:
00:00 - 23:59
woensdag:
00:00 - 23:59
donderdag:
00:00 - 23:59
vrijdag:
00:00 - 23:59
zaterdag:
00:00 - 23:59
zondag:
00:00 - 23:59
Phone numbers
Websites
Sociale accounts
facebook google-plus twitter pinterest youtube
Categories
vijverbenodigdheden aquarium

Nikoi online vijvercentrum Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company