Slijperij John Merlier

thumb_up 323 likes
rate_review 8 Reviews
favorite 39 favorites
Esserstraat 18
8850 Zwevegem, België
phone
Click to show phone
Request for information

Similar companies to Slijperij John Merlier

Slijperij John Merlier Zwevegem
Esserstraat 18, Zwevegem

Slijperij John Merlier Company Information

General information

Gereedschapsslijperij Merlier werd in 1991 opgericht door precisieslijper John Merlier. Na een 15 tal jaren actief te zijn geweest als werknemer in de slijp-branche zette hij in 1991 de stap een eigen zaak te beginnen. Met een paar nieuwe en gebruikte slijpmachines kon hij in een klein atelier de slijperij huisvesten.

Vooral kennis er ervaring zorgden ervoor dat op korte termijn een heus klantenbestand werd opgebouwd. In de loop der jaren is met dat klantenbestand ook het produktenassortiment zodanig uitgebreid dat er moest uitgekeken worden naar een grotere locatie. Snijgereedschappen, houtbewerkingsmachines, zowel groot als klein behoren vandaag tot het productengamma.

Vandaag is Merlier BVBA, met meer dan 30 jaar ervaring, de specialist op het vlak van slijpen van gereedschappen voor verschillende sectoren (hout-alu-pvc-metaal-textiel-horeca...) Deze firma beschikt niet alleen over een eigen slijperij, je kan er ook terecht voor al je aankopen van snijgereedschappen en machines. Met trots kunnen we vandaag onze klanten het topmerk FESTOOL aanbieden, waar we sinds 2005 officieel dealer van zijn geworden.

Voor iedereen

Of je nu een eenmanszaak hebt of een bedrijf met 100 werknemers, of je nu schrijnwerker bent, houthandelaar, meubelfabrikant, interieurbouwer, metaalbewerker... Je kan steeds rekenen op een gedegen service.

Esserstraat 18 Zwevegem

Opening hours
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+3256258799
Linki
Sociale accounts
Keywords
Leverancier van schuurmiddelen

Slijperij John Merlier Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company